Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Margarina")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 507

  • Page / 21
Export

Selection :

  • and

Utilisation de l'huile de colza en fabrication de margarineSTECENKO, A. V; RAFALSON, A. B.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 2, pp 1-4, issn 0025-4649Article

Les margarines au tournesol = Sunflower oil margarinesKLERE, J.Revue française des corps gras. 1987, Vol 34, Num 5-6, pp 267-269, issn 0035-3000Conference Paper

Contribution à l'étude d'une méthode de contrôle rapide de la qualité des margarines par RMN-IBR = Contribution to the study of a rapid low resolution pulse - NMR method of margarine quality controlRUTLEDGE, D. N; EL KHALOUI, M; DUCAUZE, C. J et al.Revue française des corps gras. 1988, Vol 35, Num 4, pp 157-162, issn 0035-3000Article

Interestérification catalysée par les lipases régio-sélectives 1,3 en milieu fondu : applications à l'huile de palme et à sa fraction concrète = Interesterification catalyzed by 1-3 regioselective lipases without solvent : valorisation of palm oil and its solid fractionMUDERHWA, J. M; PINA, M; GRAILLE, J et al.Revue française des corps gras. 1989, Vol 36, Num 1, pp 11-19, issn 0035-3000Article

Emulsifiers used in margarine, low calorie spread, shortening, bakery compound and filling = Emulsifiants utilisés dans la margarine, les beurres allégés, les shortenings, les produits pour boulangerie et les garnissagesMADSEN, J.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 4, pp 165-172, issn 0931-5985Conference Paper

Monoglyceride analysis with reversed phase HPLC = Analyse des monoglycérides par CLHP en phase inverseTAKANO, S; KONDOH, Y.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1987, Vol 64, Num 7, pp 1001-1003, issn 0003-021XArticle

Auswahl und Verhalten von Fettstoffen und Fettkompositionen bei der Herstellung feiner Backwaren = Sélection et comportement des lipides et des préparations lipidiques au cours de la fabrication des produits de pâtisserie = Selection and behaviour of lipids and lipid compositions with the production of confectioneryZEDDELMANN, H; OLDENDORF, P.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 4, pp 123-126, issn 0367-4177Article

Les delta-lactones dans la composition des aromatisants pour la production de graissesSULEJMANOVA, Z. I; ABBASOV, M. F; GUSEJNOVA, S. N et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 3, pp 13-14, issn 0025-4649Article

Margarines from palm oil and its fractions = Production de margarines à partir de l'huile de palme et de ses fractionsBHATTACHARYYA, D. K; MAJUMDAR, S; ROY, S et al.Oléagineux (Paris). 1987, Vol 42, Num 6, pp 253-258, issn 0030-2082Article

Les différents types de corps gras utilisés en margarine dans les pays de la C.E.E. Le cas de l'huile de palme = Different types of fats and oils used by the EEC margarin industry and the role of palm oilHELME, J. P.Revue française des corps gras. 1988, Vol 35, Num 8-9, pp 335-338, issn 0035-3000Conference Paper

Etude de l'amélioration de l'effet antioxydant des tocophérols. XIII. Effet synergique des acides aminés sur la margarineAOYAMA, M; MARUYAMA, T; KANEMATSU, H et al.Yukagaku. 1987, Vol 36, Num 11, pp 861-864, issn 0513-398XArticle

Random serial sampling to evaluate efficacy of iron fortification: a randomized controlled trial of margarine fortification with ferric pyrophosphate or sodium iron edetateANDERSSON, Maria; THEIS, Winfried; ZIMMERMANN, Michael B et al.The American journal of clinical nutrition. 2010, Vol 92, Num 5, pp 1094-1104, issn 0002-9165, 11 p.Article

Category appraisal within a limited product range: A methods-oriented case historyMOSKOWITZ, Howard R.Journal of sensory studies. 2003, Vol 18, Num 3, pp 181-198, issn 0887-8250, 18 p.Article

Influence des agents de surface sur la cristallisation de la margarineASKINAZI, A. I; SAVILOVA, K. G; KOZNVER, V. J et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 4, pp 16-18, issn 0025-4649Article

Influence de la matière grasse sur la qualité de la margarineSAFRONOVA, N. N; STECENKO, A. V; PROKHOROVA, L. T et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1986, Num 5, pp 15-16, issn 0025-4649Article

Process management in a margarine refinery = Organisation des procédés technologiques dans une raffinerie de margarineMELLES, B.Journal A. 1985, Vol 26, Num 3, pp 150-155, issn 0771-1107Article

INFLUENCE OF PLANT INTERACTIONS ON VESICULAR-ARBUSCULAR MYCORRHIZAL INFECTIONS. II: CROP ROTATIONS AND RESIDUAL EFFECTS OF NON-HOST PLANTSOCAMPO JA; HAYMAN DS.1981; NEW PHYTOL.; GBR; DA. 1981; VOL. 87; NO 2; PP. 333-343; BIBL. 8 REF.Article

Update : reduced-fat margarines and dressings = Le point sur les margarines et les sauces pour salade à faibles teneurs en matière grasseORTHOEFER, F. T.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1988, Vol 65, Num 4, pp 574-578, issn 0003-021X, 3 p.Article

Physical and textural evaluation of some shortenings and margarines = Evaluation des propriétés physiques et de la texture de plusieurs shortenings et margarinesDE MAN, L; DE MAN, J. M; BLACKMAN, B et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 1, pp 128-132, issn 0003-021XArticle

Contenidos de isomeros trans de los acidos grasos en margarinas = Teneurs en isomères trans d'acides gras des margarines = Trans isomers content of fatty acids in margarinesHERNANDEZ I RABASCALL, N; BOATELLA I RIERA, J.Grasas y aceites (Sevilla). 1988, Vol 39, Num 6, pp 348-352, issn 0017-3495Article

Using computers for oil blending = L'utilisation des ordinateurs pour le mélange d'huilesSMALLWOOD, N. J.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1989, Vol 66, Num 5, pp 644-648, issn 0003-021XArticle

Direct, sensitive and selective detection of free fatty acids by high-performance liquid chromatography with post-column ion-pair extraction and absorbance detection = Détection directe, sensible et sélective des acides gras libres par chromatographie liquide haute performance avec extraction post-colonne et détection d'absorbanceLAWRENCE, J. F; CHARBONNEAU, C. F.Journal of chromatography. 1988, Vol 445, Num 1, pp 189-197, issn 0021-9673Article

Contenidos de isomeros trans en margarinas por aplicacion de la tecnica de IR = Analyse, par spectroscopie IR, de la teneur en isomères trans des margarines = Trans isomers analysis content of margarines by IR techniqueHERNANDEZ I RABASCALL, H; BOATELLA I RIERA, J.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1988, Vol 65, Num 7, pp 509-511, issn 0035-6808Article

The polymorphism of low erucic rapeseed oil with high content of palmitic acid = Polymorphisme des huiles de colza à faible teneur en acide érucique et à teneur élevée en acide palmitiqueHERNQVIST, L; LEISSNER, O; PETERSSON, B et al.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 5, pp 190-193, issn 0931-5985Article

Determination of the total unsaturation in oils and margarines by Fourier transform Raman spectroscopySADEGHI-JORABCHI, H; HENDRA, P. J; WILSON, R. H et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1990, Vol 67, Num 8, pp 483-486, issn 0003-021XArticle

  • Page / 21